Reprise: AHA-productions speelt DE FAMILIE COOPS

Na het succesvolle weekend in september speelt AHA-productions de theatervoorstelling "De Familie Coops" nog éénmaal op zondag 17 december om 14:00 uur.

Maak kennis met de familie Coops. Pa en Ma nodigen hun drie volwassen kinderen uit voor een familiediner, nadat ze elkaar door de coronamaatregelen lang niet hebben mogen of kunnen zien. De pandemie heeft met eenieder iets gedaan en zorgt voor spanningen. Bovendien neemt de impulsieve dochter Pam een onbekende gast mee; een dakloze vrouw die ze zelf nog amper kent. Deze Cora weet ongevraagd feilloos haar vinger op zere plekken te leggen.

Net als de voorstelling Niemandslied (2016) is DE FAMILIE COOPS een ‘kleine’ productie, geschreven door Rebecca Bakker. Samen met Anouk Rutten neemt ze ook de regie voor haar rekening. De muziek is geschreven door Bas Jongsma en de cast bestaat uit acht spelers: Esther Holtz, Elbert Kooy, Wouter Wensink, Joël de Vries, Rebecca Bakker, Renate Rouwen, Alma Wolfs en Arjan Odijk. De voorstellingen worden alle vijf gespeeld op het Ichthus Lyceum in Driehuis, waar het publiek op vier verschillende plekken kennismaakt met DE FAMILIE COOPS.

We zijn ontzettend blij weer iets op de planken te mogen brengen. 

Zien we je in december? Bestel nu je kaarten via Eventix.

De familie Coops