arjan2Eigenlijk heeft hij een hekel aan musicals, toch doet hij steeds weer mee. Na zijn rollen bij de Ichthus Musicalgroep in West Side Story 2x (Gladhand en Schrank), Sweeney Todd (Judge Turpin),  Anatevka (leser Wolf), Jesus Christ Superstar (Caiaphas), Hair (Mr Small) en in Titanic (de Majoor) van musicalvereniging Unidos stortte hij zich op de rollen van Verteller en Mysterieuze man in Into the Woods en Bunker in Merrily We Roll Along. Hoe dat kan? Hij is verslingerd geraakt aan het proces om met een groep mensen vanuit het niets te komen tot een prachtig eindresultaat op alle vlakken. De uitvoeringen zijn voor hem slechts slagroom op de taart.
Na de productie van Dolf de Musical (juni 2010) smaakte de intensieve samenwerking met Alma Wolfs en Han Bruinenberg naar (nog) meer en zo werd het idee geboren om met een kleine groep verder te gaan in musicalland. AHA-productions is de vlag waaronder dit gebeurt.
Naast de musicals was hij tot 2015 de diepe en enige bas van vocaal dubbelkwartet Cigale, dat onder leiding van Han Bruinenberg in het najaar van 2011 de eerste prijs behaalde in een landelijk tweejaarlijks festival georganiseerd door BALK (bond voor a capellamuziek).

In NIEMANDSLIED heeft hij de unieke rol van 'de stem'. En daar leent zijn prachtige stemgeluid zich helemaal voor.