sharonVan jongs af aan is Sharon al bezig met zingen en dansen. Vanaf haar 9e jaar begon zij met klassiek ballet aan het Kunstencentrum te Velsen. Al snel begon zij meerdere keren per week te dansen, zowel klassiek als jazz. Sinds enkele jaren heeft zij hiernaast ook zang- en pianoles.
Op haar 14e deed Sharon mee aan haar eerste musical van het Ichthus College, ‘Jesus Christ Superstar’. Hierna had zij de smaak te pakken. Met de rol van Jeanie in de musical ‘Hair’ en de rol van Anybody’s in de musical ‘The West Side Story’ bleef zij haar hobby uitoefenen.
Toen de musicals van het Ichthus College stopten, sloot zij zich aan bij Stichting ‘De Maatjes’. Hier heeft zij vorig jaar de rol van Bebe gespeeld in ‘Chorus Line’ en vertolkt zij momenteel de rol van Aïsha in ‘De gouden reis van Sinbad’. Deze musical is in april in de schouwburg Velsen en Heerugowaard te zien.
Naast deze creatieve bezigheden is Sharon momenteel aan het afstuderen aan de Universiteit van Utrecht. Hier volgt zij de studie Pedagogische Wetenschappen, richting Forensische zorg. Haar droom is haar latere werk met problematische jongeren te combineren met haar hart voor musical en muziek.